Over mij en mijn blog

Hallo, ik ben Nienke en dit is mijn persoonlijke site. 

Volg dit blog voor een inspirerend, herkenbaar, creatief en gezond alledaags leven. Hou hier even halt voor ecotips, lekker eten, inspiratieposts, hotspots en DIY’s,

Ik blog verder ook over reizen, lifestyle, mijn hometown Brussel, plantaardig eten en de perks & pleasures van het alledaagse leven.

Even kennis maken? 

Plantaardig eten is sinds een paar maanden nieuw in mijn leven, en ik wil het niet meer anders. Eerst deed ik het voor een gezonde huid, nu ook uit liefde onze planeet en mijn peace of mind tijdens het eten. Geen schuldgevoelens meer. Behalve als ik ontdek dat de boontjes die ik net in de pan gooide uit Kenia komen. Ik doe ook maar mijn best.

En eten, gewoon veel eten. Dat is niet nieuw, maar is er altijd al geweest. Bij mij ‘s morgens geen gehaast want ik geniet graag van een lekker ontbijt dat groter is dan drie druiven en een theetje. Ik eet trouwens helemaal niet graag druiven.

Een groener, of minstens bewuster leven speelt ook een alsmaar grotere rol in mijn leven. Daarnaast houd ik van creatieve projecten beginnen en vervolgens niet helemaal afmaken, maar wel erg trots zijn als ik weer eens iets vervolledig.

Ook ben ik helemaal fan van lezen, van fictie tot zelfhulpboeken tot geschiedenis of glossy’s, ik vind het allemaal boeiend. Ik neem elke dag het openbaar vervoer naar mijn daytime job, dus tijd genoeg boeken te verslinden op mijn e-reader. Mijn Flows bewaar ik dan weer voor thuis op de bank.

Sporten is ook erg belangrijk voor mij. Het liefst drie keer in de week, de realiteit zegt meestal twee keer. Zorg dragen voor mijn lichaam via voeding en beweging zijn zowat de basis van mijn bestaan. En slaap niet te vergeten! Waarvoor zou ik anders al die pyjama’s hebben.

Daarnaast ben ik grote fan van minimalisme (al zal dit aan een groot deel van mijn entourage volledig ontgaan zijn. Maar toch is het zo). Kastjes uitzoeken en opruimen is mijn grootste verborgen hobby, een guilty pleasure zeg maar.

Verder ben ik ook gek op reizen en weg zijn van huis. Ik ontdek graag nieuwe dingen, trek er graag op uit. Al hou ik ook zielsveel van mijn huisje en doe ik stiekem niets liever dan gezellig thuis zitten prullen met een kopje thee erbij en een muziekje aan. En met series natuurlijk, maar dat zei ik al. Maar niet tegelijk met een muziekje aan, dat spreekt voor zich.

Contact

Een vraag, een idee, een tip? Mail me!

hello@honestlynini.be